• Allekabels

Twee miljoenste klant voor Allekabels.nl

Groot feest bij Allekabels.nl. De grootste kabelwebshop van Nederland bereikt deze week de mijlpaal van twee miljoen klanten, waarvan ook een groot deel uit Woudenberg komt. Een prestatie van jewelste. CEO Robert Peters is dolblij: “Mensenwerk loont.”

Allekabels.nl is hét schoolvoorbeeld van een landelijke webshop die floreert ondanks de komst van giganten als Alibaba en Amazon. Robert Peters geeft twee redenen voor het succes: Ten eerste zijn wij geen solist, wij werken ook samen met enkele van die grote spelers. In de huidige platform structuren op het internet zouden deze reuzen helemaal niet zo groot zijn zonder middelgrote spelers zoals wij. Ten tweede doen wij gewoon waar wij goed in zijn en dat is vooral service en maatwerk leveren aan onze klanten. Dat zie ik een Chinees bedrijf nog niet zo snel doen.”

Optimaal klantcontact
Operations Director Constantijn Souren vult Peters aan: “We investeren voortdurend in het verbeteren van ons klantcontact. Niet via een extern call center en automatisering, maar met onze eigen mensen. De tijden dat klanten alleen maar vragen stelden over levertijd, lengte en kleur van een kabel zijn in onze branche nu definitief voorbij. Steeds meer willen klanten een adequaat antwoord op diep inhoudelijke vragen. Dat krijgen ze bij ons.”

Een ontwikkeling die onomkeerbaar is. Robert Peters zag het jaren geleden al aankomen. “Grote internetbedrijven konden altijd teren op de kennis die in de vakhandel aanwezig was. Klanten gingen voor advies naar de vakman, maar kochten er niet: op internet was hetzelfde product namelijk goedkoper. Dure serviceverlening door vakmensen werd zodoende niet meer met aankopen gecompenseerd, met als gevolg dat veel vakhandel uit het straatbeeld is verdwenen. De klanten die in het verleden alleen maar hun bestelling bij de internetbedrijven plaatsten kunnen dus geen advies meer vragen aan de vakmensen en wenden zich nu tot bedrijven als Allekabels.nl, waar ze wél terecht kunnen met hun vragen.”

Ruim 170.000 producten
Ondertussen groeit en groeit het assortiment en heeft Allekabels.nl inmiddels ruim 170.000 producten op de schappen liggen. De webshop heeft voor elke verbinding de juiste kabel in huis: televisie, laptop, audio, elektriciteit, smartphone, tablet, netwerken, glasvezel, domotica, spelcomputers en camera’s.

Zo is Allekabels.nl dé expert in UTP-kabels, zeer populaire kabels voor telefonie- en computernetwerken die bestaan uit vier gedraaide aderparen met een standaard kleurcodering. Verkrijgbaar in verschillende categorieën, afhankelijk van de snelheid van een netwerkverbinding. Maar Allekabels.nl verkoopt meer accessoires voor een optimale verbinding, werkgenot en bereik binnens- en buitenshuis. Een kleine greep uit deze brede collectie: wifi-versterkers, powerbanks, toetsenborden en muizen.  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.

Nieuwsgierig? Kijk op https://www.allekabels.nl. Wie weet bent u straks de drie miljoenste klant.