• Recruiter Hilde Thange en Casemanager Verzuim Danielle Lagerweij voor Villa Scherpenburgh.

    SZamen

SZamen: Professionals met passie

SCHERPENZEEL Herkenbaar? Soms zoek je een nieuwe uitdaging. De energie ebt weg. Maar je ziet als een berg op tegen solliciteren. Het kan ook zijn dat je als werkgever op zoek bent naar nieuwe medewerkers die echt bij het bedrijf passen. Neem bij deze zoektocht contact op met SZamen. Dit bevlogen team staat werkgevers, werknemers en freelancers bij in de zoektocht naar de juiste persoon of onderneming.

Feike Klomp

SZamen ontzorgt ondernemers op het gebied van personeelszaken en werving en selectie. SZamen is ook een gecertificeerde arbodienst die helpt om een ingewikkelde verzuimcasus (ook op locatie) te bespreken. En dat in Scherpenzeel, om de hoek dus. Wist u dat?

Om de klant vakkundig te helpen, hanteert SZamen in de praktijk vier productgroepen: SZamen|Werken, SZamen|Gezond, SZamen|Ontwikkelen en SZamen|Professioneel. Voor elke dienst heeft SZamen professionals in huis, tweeëntwintig in totaal. De insteek van het team: verder kijken dan de neus lang is én luisteren. ,,Wij zijn met SZamen begonnen om mensen te helpen. Helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan, helpen met verzuimbegeleiding, helpen met het professionaliseren van personeelszaken en helpen bij het ontwikkelingstraject van de werkgever en de werknemer (en wist je dat je daar als ondernemer subsidie voor kunt krijgen?)", legt eigenaar en HR-adviseur Sieger van Looijengoed uit.

De recruiters van SZamen werken op dezelfde manier. Ze luisteren goed naar de behoefte van werkgever en werknemer. Ze zijn gespecialiseerd in finance en HR. Recruiter Hilde Tanghe: ,,Wij werken graag met lokale partners waarmee we snel kunnen schakelen. Wij hebben een enorm netwerk met financiële en HR-professionals en weten heel goed de behoefte van betrokkenen boven tafel te krijgen. Een voorbeeld uit de praktijk: recent gaf een ondernemer uit Woudenberg aan een vacature te hebben voor 32 uur per week. Na een uitgebreid gesprek bleek dat 16 uur per week voor een kandidaat met meer ervaring beter bleek te passen."

Kandidaat Daniëlle vertelt: ,,Via internet kwam ik een uitdagende, maar iets hoog gegrepen vacature van SZamen tegen. Tot mijn verbazing werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Na een gesprek van ongeveer een uur bleek dat de functie van de vacature niet past, maar stelden ze een baan voor bij een aannemingsbedrijf. Deze functie bleek een schot in de roos. Na mijn eerste werkdag heeft SZamen regelmatig contact gehouden met mij. Ik ben erg blij dat zij mij hebben kunnen helpen aan deze droombaan." Dit wordt ook bevestigd door de klant Wim Florijn: ,,SZamen heeft een kandidaat gevonden die perfect bij ons past."

Villa Scherpenburgh, waar SZamen gevestigd is, beschikt over zeven flexplekken. Van Looijengoed: ,,Deze zijn beschikbaar voor bijvoorbeeld zzp'ers, freelancers of ondernemers in alle branches. Dat leidt weer tot kruisbestuivingen of samenwerking. Zo werken wij onder meer samen met Linda Lex (High-End coaching) en Remco Kommer (EPC-SOLLutions), die ook in deze villa gevestigd zijn."

SZamen (hoofdvestiging). Stationsweg 387, 3925 CC Scherpenzeel. T: 033-2859242. E: info@szamen.nl I: www.szamen.nl Er zijn ook vestigingen in Driebergen en Amersfoort.