• Arris en Marieke zijn al helemaal in de stemming voor de Velthuizen Inspiratie & Food dag op 6 oktober

    Velthuizen Keukens

Bezoek de Velthuizen Inspiratie & Food dag

Advertorial

WOUDENBERG Een vers gebakken brood of appeltaart, een stukje vlees bereiden op gas of inductie en vis of groenten uit een stoomoven. Velthuizen Keukens wil iedereen graag tonen hoe te werken met nieuwe apparatuur en tevens inspiratie bieden over verschillende keukenopstellingen, werkbladen, fronten, stijlen en kleuren.

Velthuizen Keukens aan de Stationsweg Oost 275 heeft al verschillende inspiratiedagen georganiseerd. ,,Het startte met het idee dat een professionele kok zou komen werken met de apparatuur in onze showroom. Na de laatste Inspiratie & Food dag dit voorjaar bleek de belangstelling zo groot dat we voor zaterdag 6 oktober hebben besloten twee professionele koks uit te nodigen. Op deze manier heeft iedereen gelegenheid goed mee te maken wat er allemaal in de keuken gebeurt'', vertelt Marieke. ,,Zo heeft de keuken direct bij de entree een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en bij de opstelling met het royale eiland achter in de showroom koken we op gas. En beide chefs zullen laten zien hoe ze met de ovens en stoomovens werken.''

KEUKENVRAGEN De Velthuizen Inspiratie & Food dag is voor iedereen die meer wil weten over keukens en koken. ,,Er zijn mensen die denken aan het vervangen van apparatuur en wij kunnen deze dag laten zien hoe je lekker kan koken in de stoomoven. Maar ook zijn onze bestaande klanten die deze al hebben aangeschaft en graag naar de tips komen luisteren van een professionele kok van harte welkom. En iedereen die denkt de keuken te willen renoveren of vervangen kan zich in onze showroom laten inspireren. Wij geven een kijkje in onze keuken, zodat u geheel vrijblijvend ideeën kan opdoen'', aldus Arris. Velthuizen Keukens heeft compleet ingerichte showroomkeukens met accessoires, alsof deze bij iemand thuis staan. Zij biedt inspiratie in landelijk wit, natuurlijke houttinten tot moderne strakke lijnen.

HOMECONNECT De adviseurs zijn twee weken geleden naar de jaarlijkse beurs in Duitsland geweest en vertellen graag over de laatste ontwikkelingen. ,,Zoals HomeConnect; bedien alle huishoudelijke apparaten met je smartphone of tablet. Zet bijvoorbeeld 's ochtends in bed met je telefoon de koffiemachine en oven aan en je stapt beneden in een geurige keuken. Tijdens onze Velthuizen Inspiratie & Food dag laten we graag deze en andere voordelen zien van HomeConnect", besluit Arris. Bezoek de Inspiratie & Food dag 6 oktober tussen elf en vier uur met doorlopende kookdemonstraties. Geniet met een hapje of een drankje van de 'Meisjes van de Wijn', gerechten uit de keuken en doe leuke ideeën op voor uw nieuwe keuken. Voor informatie en haar blog kijk op: www.velthuizenkeukens.nl.