• Jeroen Peters links op de foto.

    VV Woudenberg

Woudenberg haalt eerste zege in De Bilt binnen

WOUDENBERG Woudenberg is van de nul af. De geel-zwarten boekten in en tegen De Bilt een 0-3 overwinning, mede dankzij twee treffers van Mark Radstaake. ,,Dit hadden we hard nodig", begroet Jeroen Peters de eerste competitiepunten.

De trainer van de Woudenbergers kijkt terug op een goede wedstrijd van zijn ploeg. ,,We hebben continu pressie gezet op de bal, waar het kon zelfs vol op de aanval gespeeld." Het leverde een 'redelijk open wedstrijd' op, met kansen over en weer. De beste en meeste waren voor Woudenberg, dat voor rust via Mark Radstaake al op 0-1 kwam.

Na de pauze werd de zege in veilige haven gebracht. Eerst bediende Tom de Greef zijn maatje Radstaake voor de 0-2, vervolgens had De Greef een solo in huis die de derde treffer opleverde. ,,Natuurlijk waren er ook hachelijke momenten voor onze goal, maar ik heb heel veel positieve dingen gezien", vindt Peters. ,,Het is nu zaak dat we dit uitbouwen, dat we als team naar een bepaalde stabiliteit toegroeien. Dit mag geen incident zijn."