Hoe kies je de leukste raamdecoratie?

16-08-2019, 13:33 |Van onze partner

Raamdecoratie is bepalend voor de sfeer van je woning en kun je tegenwoordig helemaal aanpassen naar jouw smaak. Daarbij let je op een aantal praktische aspecten en kies je voor goede kwaliteit die lang meegaat. Er is tegenwoordig veel geschikte raamdecoratie voor elke ruimte in je huis in verschillende stijlen, zoals modern, industrieel, Scandinavisch of landelijk. De prijs speelt natuurlijk ook mee. Je kunt je raamdecoratie gelukkig nu heel eenvoudig op maat bestellen. Omdat je dan zelf het meet- en montagewerk doet, bespaar je flink op de totaalprijs van mooie raamdecoratie op maat.
 

(Duo)rolgordijnen voor je hele huis
Rolgordijnen, modern en compact, geven elke ruimte een frisse uitstraling. Deze raamdecoratie past voor elk soort raam, dus ook dak-ramen of draai-kiepramen. Je kunt kiezen uit een transparante en verduisterende collectie. De laatstgenoemde is heel geschikt voor slaapkamers om licht, geluid en hitte van buiten tegen te houden. De transparante versie laat gefilterd licht door en gebruik je als aankleding overal in huis. Er is bij deze raamdecoratie veel keuze in uit rustige en vrolijke kleuren. Met het duo-rolgordijn, ook wel dag-en-nacht rolgordijn genoemd, heb je nog meer controle over de lichtinval. De horizontale ondoorzichtige banen zijn afgewisseld met transparante. Je schuift ze met een bedieningskoord eenvoudig over elkaar heen tot je het perfecte gefilterde licht hebt. De ondoorzichtige banen zijn wat breder waardoor je ook volledige verduistering kunt regelen. Kleurrijk, naturel of houttinten, bij deze raamdecoratie heb je heel veel keuze. 
 

Plissé gordijnen of houten jaloezieën voor een gevoel van luxe
Belangrijke ruimtes in huis, zoals je slaapkamer en woonkamer, wil je extra stijlvol aankleden met raamdecoratie. Daarnaast let je op lichtinval, privacy, isolatie en handige bediening. Plissé gordijnen passen heel goed in een landelijke of romantische inrichting. Bij Creon heb je keuze uit een transparante, semi-transparante of verduisterende variant. Welke je kiest hangt van de ruimte af. Fel licht aan de zuidkant reguleer je beter met een semi- transparante versie, ruimtes op het noorden zijn lichter met de transparante soort. Daarbij kun je spelen met lichte en donkere kleuren. Deze opvouwbare raamdecoratie kun je
behalve bovenaan ook midden op het raam plaatsen tegen inkijk met het Top-Down Bottom-Up systeem. Houten jaloezieën geven een luxe en sfeervolle uitstraling aan elk interieur. Je hebt namelijk keuze uit moderne lichte en donkere tinten, warme houtkleuren en andere natuurlijke tinten als Dune, Cloud of Limestone. Een robuuste uitstraling biedt de Structure collectie in kleuren als Ash, Black Coffee of Fossil. Voor grotere raampartijen en extra comfort kun je voor de elektrische variant van de houten jaloezieën kiezen met Somfy motor via een afstandsbediening of een app op je mobiele telefoon. 
 

Perfect maatwerk en uitstekende service bij Creon
Kies voor perfect maatwerk en uitstekende service. Meet zelf de benodigde maten voor de raamdecoratie op en krijgt deze precies op maat thuis. Je ziet direct de totaalprijs op het invulformulier. Het monteren doe je ook zelf met de duidelijke instructies op de website. Natuurlijk kun je voor vragen of speciaal maatwerk ook contact opnemen via telefoon of e- mail. Bij twijfel over de juiste kleur bestel je vooraf een kleurstaal. Wanneer je de raamdecoratie liever persoonlijk ziet kun je op afspraak de showroom van Creon in Hardinxveld-Giessendam bezoeken. 
Zie voor meer informatie: https://www.creon-raamdecoratie.nl.