• Henrico zorgde voor de catering

  Hannie van de Veen
 • een deel van de uitgestalde spullen buiten

  Hannie van de Veen
 • Corrie te midden van de feestdrukte

  Hannie van de Veen
 • Hannie van de Veen
 • Eigenaresse Corrie Wittenberg mocht vrijdag ook vijftig kaarsjes uitblazen.

  Hannie van de Veen
 • Vader en dochter waren de hele dag hard aan het werk met borduren en bedrukken

  Hannie van de Veen
 • Vanaf Ekris was al te zien dat het feest was bij 't Wolhuisje

  Hannie van de Veen
 • de kar met aanbiedingen

  Hannie van de Veen

50-jarige Corrie Wittenberg viert 25-jarig jubileum 't Wolhuisje

WOUDENBERG 't Wolhuisje aan de Ekris 83 in Woudenberg vierde afgelopen vrijdag haar 25-jarig jubileum. Eigenaresse Corrie Wittenberg, die zelf die dag ook vijftig kaarsjes mocht uitblazen, was blij met alle belangstelling voor beide feestjes.

Om 10.00 uur was er direct al een enorme drukte van belangstellenden die Corrie Wittenberg en haar gezin kwamen feliciteren. 's Avonds na 18.00 uur vierde ze deze met familie. Van de meeste bezoekers kreeg ze cadeautjes. Ook door de gemeente Woudenberg werd er een felicitatietas met lekkernijen gebracht. Rond lunchtijd werd het wat rustiger maar daarna stroomden de bezoekers weer toe. Er was koffie, thee en vele lekkernijen en er kon geluncht worden.

Langs de wanden en op tafels lagen werkstukken die te koop waren en op een kar lagen alle wol- en garenaanbiedingen. Verder waren er natuurlijk behalve de brei- en haak garens fournituren, knuffels, babyartikelen, borduurpakketten en tassen. Ook alle CAL-pakketten die Corrie ontworpen heeft en de tijdschriften waar ze voor werkt waren te zien en te koop.

Veel bezoekers van de workshops bij de Wetering kwamen ook nu een kijkje nemen. Eén van hen: ,,Deze sfeervolle workshops op woensdagmorgen bestaan al zes jaar en zorgen echt voor verbinding tussen mensen. Ze zijn laagdrempelig. Er komen bezoekers van 35 tot 90 jaar. Afgelopen woensdag hebben we Corrie's verjaardag feestelijk gevierd met een speech en een High Tea."

Corrie's echtgenoot was de hele dag druk met het borduren van caps in allerlei kleuren en met vele bijzondere namen voor kinderen en volwassenen. Deze caps vielen erg in de smaak. Dochter Carola was bezig popjes te bedrukken met namen en buiten zorgden onder andere Henrico voor de catering. ,,We hebben er nooit spijt van gehad dat we destijds de deel tot werkruimte en winkel hebben verbouwd toen het oude bakhuisje te klein werd. Nu hebben we hier ruimte voor alle machines en artikelen."