• Pixabay

Hinder door werkzaamheden N224

WOUDENBERG Om te zorgen voor een toegangsweg tot de nieuwe wijk Hoevelaar, gaat de N224 ter hoogte van de Zegheweg op de schop. De komende tijd vinden er verschillende werkzaamheden plaats aan deze weg. Soms geeft dit overlast voor weggebruikers. Alle actuele informatie over de wegwerkzaamheden is te vinden www.woudenberg.nl/n224 en op de social media kanalen van de gemeente Woudenberg. Omwonenden en bedrijven krijgen bij grote hinder of informatie over planning een brief van de gemeente.

De werkzaamheden variëren van het kappen of verplaatsen van bomen, de aanleg van nutsvoorzieningen en grondverbetering. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg soms helemaal afgesloten. Dan geldt er een omleidingsroute. Soms wordt er een rijstrook afgesloten. Het verkeer wordt dan ter plaatse om de beurt door verkeersregelaars langs het werk geleid.

Deze week startten de nutsbedrijven met de aanleg van kabels en leidingen. Deze werkzaamheden hebben geen gevolgen voor het verkeer. Wanneer de overige werkzaamheden plaatsvinden is nog niet bekend. Zodra de planning van de verdere werkzaamheden bekend is, communiceert de gemeente hierover. De werkzaamheden moeten uiterlijk 1 juni 2020 klaar zijn.