Deel je nieuws

Jubileumconcert 150 jaar Knipscheerorgel

Ter gelegenheid van 150 jaar Knipscheerorgel in de Dorpskerk van Woudenberg wordt er in deze kerk op woensdag 2 oktober een jubileumconcert gegeven. Aan deze koor-, samenzang- en orgelavond wordt medewerking verleend door het koor Voci Vocal o.l.v. Rineke de Wit en de organist Arjan Veen. Ds.

Winnaars Univé-Preventiequiz tijdens Kijken bij de Boer

Afgelopen week zijn de winnaars bekend gemaakt van de Univé Preventiequiz die werd gespeeld tijdens drie van de vier fietstochten van Kijken bij de Boer. Bezoekers konden tijdens de fietsroutes op de boerenerven in de omgeving van Ede, Barneveld en Nijkerk een preventiequiz invullen.

Dorcas Boekenmarkt

Voor de derde keer dit jaar staat zaterdag 19 oktober 2019 het Woudenbergse Dorcas Centrum weer in het teken van lees- en luisterplezier. Met ruim 5.000 boeken en een grote collectie cd’s, lp’s en dvd’s is er voor jong en oud een zeer gevarieerd aanbod.

Paddenstoelen: aantrekkelijk en mysterieus

Dinsdagavond 8 oktober om 20:00 uur geeft de heer Van de Bor een bijzonder interessante lezing in de Bibliotheek Z-O-U-T vestiging Renswoude over paddenstoelen.

4 proeflessen Klassiek BalletStart maandag 23 september!

e Camp 4 proeflessen Klassiek Ballet vanaf 6 jaar!

Voor 20 euro kan uw zoon/dochter 4x vrijblijvend meedansen voordat hij/zij zich voor vast inschrijft bij Dansstudio Ladidans/BlomDance. Zo weet je zeker of Klassiek Ballet bij je past :-)

Proeflessen Klassiek Ballet!

Vanaf maandag 23 september starten er in De Camp 4 proeflessen Klassiek Ballet vanaf 6 jaar!

Voor 20 euro kan uw zoon/dochter 4x vrijblijvend meedansen voordat hij/zij zich voor vast inschrijft bij Dansstudio Ladidans/BlomDance. Zo weet je zeker of Klassiek Ballet bij je past :-)

Kinderboekenweek in de Bibliotheek Z-O-U-T

Van 2 t/m 13 oktober is het weer Kinderboekenweek. De Bibliotheek Z-O-U-T zet het thema van dit jaar ‘Reis mee!’ centraal met toffe activiteiten.

Langste Koffietafel van het land op Burendag 28 september

Op zaterdag 28 september staat er in het centrum van Woudenberg een lange tafel. Hier kunnen honderden mensen ter gelegenheid van Burendag samen een kopje koffie, thee of limonade drinken.

Spelers gezocht bij recreanten Volleybalvereniging Woudenberg

Ontspannen trainen en toch intensief bezig zijn? Kom trainen bij de dames of heren recreanten bij Volleybalvereniging Woudenberg.

Je kunt vrijblijvend met ons kennismaken tijdens een training! Beginners zijn welkom, maar ook als je veel spelervaring hebt, pas je prima in het team.

Focus4u maakt zich op voor een nieuw jaar in de 1e divisie

De volleyballers van Woudenberg hebben afgelopen seizoen een prima debuut gehad in de 1e divisie. Een knappe 4e plek en de meest sportieve ploeg van de eerste divisie was het uiteindelijke resultaat.

Pagina's