Deel je nieuws

Amnesty Write for Rights Woudenberg 7 dec.

Amnesty Write for Rights Cultuurhuis,VV Woudenberg, De Camp, Woudenberg 7 dec.

Wandeling Single-Evenementen 40+ 40-

Zin in een gezellige zondagmiddag, lekker actief, maar ook genieten van de natuur en nieuwe mensen ontmoeten? Kleine groepjes, zodat er tijd en aandacht is voor elkaar en voor de natuur! Welkom in Renswoude!

Alle info: www.single-evenementen.nl

Kerstconcerten Jubilate Deo

Grootkoor Jubilate Deo geeft onder leiding van dirigent Marco den Toom twee Kerstconcerten. Op donderdag 19 december 2019 in de St. Joriskerk van Amersfoort (Hof 1) en op maandag 23 december in de Oude Kerk van Lunteren (Dorpsstraat 34).

Focus4u maakt slechte beurt tegen Sovoco

WOUDENBERG De volleyballers van Woudenberg moesten afgelopen zaterdag aantreden tegen Sovoco uit Soest. Er werd verloren met 3-1. 

Sinterklaas weer in Woudenberg

Woudenberg Zaterdag 16 november was het weer zo ver. Sinterklaas kwam met ruim 40 pieten aan in Woudenberg. De Sint heeft zich opgewarmd bij hotel Schimmel om daarna onthaald te worden in de Voorstraat en met alle kinderen naar het gemeentehuis te gaan. 

 

Senioren Belangen naar Tweede Kamer en Ridderzaal

Woudenberg – Op vrijdagmiddag 15 november vertrok een groep leden van Senioren Belangen per touringcar naar Den Haag voor een bezoek aan de Ridderzaal en de Tweede Kamer.

Catharinapenning 2019

Zondag 17 november heeft de Catharinakerk weer de jaardag van de Heilige Catharina – haar beschermheilige- gevierd.

Mooie opbrengst Alzheimercollecte 2019

De jaarlijkse Alzheimercollecte, gehouden van 4-9 november,  heeft het prachtige bedrag opgeleverd van 2318,95 euro! Hiermee kunnen we weer een steentje bijdragen aan het onderzoek naar deze vreselijke ziekte. Steeds meer mensen beseffen en maken mee, dat het ons allemaal kan overkomen.

Kinderen blij met Sinterklaas

Heel, heel veel Pieten bij intocht Sinterklaas in Woudenberg. Het plein voor het gemeentehuis was veel te klein. Honderden kinderen stonden met de ouders en grootouders tot aan de rand van het poortplein opgesteld in afwachting van Sinterklaas.

27 november derde editie Back to the Bible

Op woensdagavond 27 november gaan opnieuw de deuren van de Koepelkerk, Kerkstraat 3 in Renswoude, open voor een Back to the Bible-avond. Alle twintigers en dertigers uit de regio zijn van harte welkom voor een informeel programma waarin dit keer het Bijbelboek Leviticus centraal staat.

Pagina's