Deel je nieuws

Grote Gymweek Longa Woudenberg

Eindelijk mogen ze weer binnen gymmen. Op 30 juni worden de laatste buitenlessen gegeven. Vanaf 1 juli kunnen ze weer de zaal in, de train(st)ers en leden zijn hier super blij mee. Om dit te vieren heeft LONGA van maandag 6 juli t/m zaterdag 11 juli de Grote Gymweek.

Woudenbergse autospotter ziet Abraham

Wie kent hem niet, de Woudenbergse autospotter Eise Eric Balk. Bijna iedere dag is hij te vinden bij de rotonde aan het begin van de Zeisterweg. Aotomobilisten toeteren naar hem en hij groet vriendelijk terug.

Ibiza-markt opent zomerse pop-up store in Woudenberg Donderdag 2 juli opent Ibiza-markt haar tweede pop-up store in Woudenberg.Eind mei ope

Ibiza-markt is een initiatief van Manon uit Bilthoven die een van haar eerste markten organiseerde in Barneveld ruim zes jaar geleden.

Orchideeënpracht in Den Treek

In Den Treek zijn op dit moment allerlei soorten wilde orchideeën (orchis) te bewonderen. Langs het (onverharde) verlengde van de Vieweg ligt een klein natuurterrein dat paars kleurt vanwege de vele orchideeën die daar gewoon tussen het gras groeien. Een prachtig schouwspel.

VKC verkoopt nu ook hengelsportartikelen

Aquariumspecialist VKC in de Voorstraat verkoopt nu ook hengelsportartikelen. In de winkels is een presentatie met hengels, accessoires en (lok)voer geplaatst. Er is al een kinderhengel voor €10.95.

Op reis naar de Caribbean

Ik ben Emma de Heer en wil eind van het jaar mee met Masterskip, maar wat is Masterskip?? Masterskip is een organisatie waarmee je onder schooltijd kan varen in de caribische eilanden, daarvoor moet je wel veel geld bij elkaar verzamelen.

Open Atelier Route Leusden Woudenberg verplaatst naar 17 en 18 april 2021

De geplande Open Atelier Route (OAR) Leusden Woudenberg 2020, die in het teken stond van 75 jaar Vrijheid, is zo anders verlopen dan we gedacht hadden. 

Jubilarissen bij Jubilate Deo

Terwijl de activiteiten i.v.m. de coronacrisis nog even opgeschort zijn, was er toch een feestje te vieren bij Chr. Gemengde Zangvereniging Jubilate Deo uit Woudenberg. Afgelopen seizoen waren Wil Vroon, Nelly van Schaik en Wilma Booy al 40 jaar lid van het koor.

Tennisvereniging ‘t Schilt biedt Zomer Challenge voor de jeugd

TV ’t Schilt biedt deze zomer tennis en/of padel voor de jeugd tot 18 die bijvoorbeeld een zomerstop hebben van hun eigen sport of kennis willen maken met tennis en/of padel. Juist deze zomer waarin het onzeker is of de vakantie door kan gaan is buiten sporten heel aantrekkelijk. 

Try Out weken bij LadidNas/BlomDance!

Er kan weer gedanst worden! Vanaf heden dansen we buiten.
Vanaf 1 juli is het weer toegestaan om in De Camp de danslessen voort te zetten.

En we hebben wat leuks voor je:

De Try Out weken! 4 proeflessen voor 25 euro

Pagina's