Deel je nieuws

Stichting Coalitie Erbij Woudenberg neemt deel aan de Meet-up van eweging Eén tegen eenzaamheid

Stichting Coalitie Erbij Woudenberg was deelnemer aan de Meet-up Nationale en lokale coalities tegen eenzaamheid in de Ridderzaal in Den Haag. Ook een afgevaardigde van de gemeente was aanwezig.

Verkoping van de Welfare in de Serre

Op 26 maart is er weer verkoping van de welfare. De opbrengst van de verkoping is voor de aanschaf van nieuw materiaal en een goed doel van het Rode Kruis.

informatie avond open Atelier Route

Het bestuur van de OAR nodigt je van harte uit voor een informatieve avond op 22 januari 2020 in het Cultuurhuis in Woudenberg. Inloop vanaf 19:30 uur.

Gratis meeloopmiddag huiswerkbegeleiding

Valt het kerstrapport tegen, is er thuis voortdurend strijd over huiswerk of kan uw kind  gewoon wat ondersteuning gebruiken bij het plannen en aanpakken van het huiswerk? Dan is huiswerkbegeleiding een uitkomst.

Vrijdag 7 februari workshop schilderen

Vrijdag 7 februari kan je inschrijven voor de workshop schilderen met acryl en gebruik van diverse materialen bij Joke's ART Atelier in Woudenberg. Deze dag is van begin tot einde compleet verzorgd met een heerlijke lunch en diverse lekkernijen.

Focus4u: Solide thuisoverwinning tegen hekkensluiter CSV

De volleyballers van Woudenberg moesten afgelopen zaterdag in de Camp aantreden tegen hekkensluiter CSV uit Zwolle. Woudenberg kwam de hele wedstrijd niet in gevaar en werd ruim met 4-0 gewonnen.

Kaarten bij 't Spoor

Kaarten bij het Spoor Vrijdag 17 januari a.s. is er weer een kaartavond bij Buurtver. ’t Spoor in het Buurtgebouw aan de Spoorlaan 3 in Woudenberg. Aanvang 20.00 uur. De kaartavond van 27 december j.l. is gewonnen door Aart van Ginkel met 5603 punten 2e Theo Roelofs 5487 punten

Zelfverdediging in Woudenberg

Zaterdag was het dan zo ver! Kinderen uit groep 7 en 8 van verschillende basisscholen staan klaar. Ze hebben zich ingeschreven voor een training ‘weerbaarheid en zelfverdediging’.  

 

Pagina's