Sport

WOUDENBERG Het wil nog niet vlotten met Woudenberg. De eersteklasser verloor vorige week met 2-6 van SVL, zaterdag was Delta Sports'95 met afgetekende cijfers te sterk. Het werd 3-0 in Houten.
RENSWOUDE Lachende gezichten bij Renswoude, dat tot dusverre een prima voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen draait. Dankzij de 0-2 zege bij ASC Nieuwland zijn de Kraaien zelfs al zeker van een vervolg in het districtsbekertoernooi. ,,Prachtig toch?"
Advertorial
SCHERPENZEEL G. van Donselaar aan 't Zwarte Land 18 opent vrijdag 22 maart de drie grote roldeuren van het bedrijf om bezoekers welkom te heten op hun Open...
WOUDENBERG Mike van der Vaart dupeerde zijn team Woudenberg in het bekertreffen met SVL. De 19-jarige goalie kreeg bij een 1-1 tussenstand een totaal onnodige rode kaart en zag dat zijn ploeg uiteindelijk met 2-6 verloor van de zaterdageersteklasser.
WOUDENBERG (ANP) Ricky van Wolfswinkel kan een half jaar tot een jaar niet voetballen. De Woudenbergse spits van FC Basel meldt dat donderdag via zijn club.
Advertorial
WOUDENBERG Op het meest in het oog springende plekje van Woudenberg opent bloemenwinkel Flowers only donderdag 7 maart haar deuren. Gerard Vlasman wil...
WOUDENBERG De Woudenbergse schoonspringster Yvonne van der Meer is al goed op dreef tijdens het wereldkampioenschap schoonspringen voor masters in Zuid-Korea. Ze heeft een zilveren medaille én een gouden in de wacht gesleept.
WOUDENBERG Onder de naam team Kubbala deed een groepje Woudenbergse jongens mee aan het Nederlands Kampioenschap Kubb in Nijeveen. Het team bereikte tijdens het NK van deze relatief onbekende sport de achtste finales.
Advertorial
WOUDENBERG Een vers gebakken brood of appeltaart, een stukje vlees bereiden op gas of inductie en vis of groenten uit een stoomoven. Velthuizen Keukens wil...
WOUDENBERG (ANP) FC Basel dankte de zege op PSV in de tweede kwalificatieronde van de Champions League aan mentaliteit en werklust. Dat was de conclusie van Ricky van Wolfswinkel. De Woudenberger maakte halverwege de tweede helft het beslissende doelpunt (2-1).
WOUDENBERG De eerste zomereditie van de Henschotermeer vond zaterdag 17 juli onder ideale omstandigheden plaats: een heerlijk avondzonnetje en geen kou of wind. Tot op het laatste moment was inschrijven nog mogelijk. De tweede zomereditie zal op  28 augustus zijn.
REGIO De KNVB heeft maandagmorgen de competitie-indelingen voor het seizoen 2019-2020 bekendgemaakt. Eersteklassers Scherpenzeel en Woudenberg zijn terechtgekomen in de eerste klasse A (West 1). Beide clubs speelden vorig seizoen nog in district Oost. Renswoude en Valleivogels zijn net als afgelopen seizoen in de tweede klasse G (Oost) ingedeeld.