• Inrichting winkel

    Saskia Godshalk

Ibiza-markt opent zomerse pop-up store in Woudenberg Donderdag 2 juli opent Ibiza-markt haar tweede pop-up store in Woudenberg.Eind mei ope

21-06-2020, 20:07 | Lezersnieuws | Manon Weitering

Ibiza-markt is een initiatief van Manon uit Bilthoven die een van haar eerste markten organiseerde in Barneveld ruim zes jaar geleden. Met haar eventbureau Hip and Happy events organiseert zij onder andere hippe markten waarmee zij samen met een groep moderne hippies reeds vijf jaar door het land trekt. In verband met het coronavirus en de daardoor getroffen maatregelen zijn er dit seizoen helaas geen Ibizamarkten meer mogelijk en zit een reisje naar Ibiza er voorlopig ook niet in.

 

Een tijdelijke Ibiza pop-up store biedt weer wat perspectief meldt Manon. In de zomerse winkel tref je een mix van Ibiza- en Bohemianstijl fashion, accessoires, sieraden en lifestyle producten. In de regio is de Ibiza-markt al bekend. Zo hebben wij eerder markten georganiseerd in Barneveld, Ede, Zeist en het eiland van Maurik. 

 

Waan je even helemaal in zomerse sferen en maak kennis met verschillende bedrijven en merken die in de winkel zullen rouleren. Samen sterk is hier het uitgangspunt!

 

De winkel in Woudenberg komt op de Voorstraat 22 en is van donderdag t/m zaterdag geopend.